Dienas horoskops 12.10.2017.

Auns

Šodien būsi viegli sasmīdināms, tāpēc esiet gatavi izplatīt prieku. Neļaujiet kāda cita sliktajam garastāvoklim sabojāt jūsu labo dienu. Šodien ir laba piedzīvojumu diena. Brauciens uz jaunu vietu, tāpēc apsveriet to jauno romantisko iespēju. Venera ir labā pozīcijā, tāpēc esi drosmīgs!

Vērsis 

Šodien ir spēcīga Mēness ietekme, pat neskatoties uz to, ka tas sāk dilt. Izmantojiet tā klātbūtni naktī kā iedvesmu, lai dotos brīnišķīgā pastaigā. Ielieciet pamatu jaunam projektam, kas jāpabeidz līdz nākamajam gadam. Šodien ir ļoti laba diena, kad valkāt kaut ko dzeltenu.

Dvīņi

Meklējiet laimi neparedzētās vietās. Atrodi sezonas pēdējās jaunās lapas. Pie horizonta parādās kāda lieta, kas ļoti drīz prasīs jūsu enerģiju. Nebaidieties izčukstēt to ziņojumu, ko gribējāt izkliegt.

Vēzis

Esi uzmanīgs no mīlestības spēka. Pastāv lielas izredzes, ka spēki, kas pārvietojas kaut kur aiz muguras, rada jaunu romantisku sajūsmu. Atrodiet jaunu auditoriju projektam, par kuru jūs domājat. Putni būs jūsu garīgie ceļveži šodien.

Lauva 

Laba diena ir pabeigt projektu. Jautājiet draugam palīdzību, ja tā slogs ir pārāk smags. Atgriezieties pie tā vēlāk. Kaut kas īpašs notiek jūsu ģimenē. Esi gatavs spert soli nākotnē.

Jaunava

Jaunava, šodien var būt pēkšņs emociju uzliesmojums. Neļaujiet tām tevi vadīt virzienā, kas ir pretējs taviem nodomiem. Izmantojiet enerģiju, kas nāk ar šīm emocijām, un izmantojiet to lietderīgi. Neieņemiet “kā parasti” pozīciju, lai pabeigtu uzdevumu, par kuru vienmēr esat uztraucies.

Svari

Šodien jūs varētu būt neaizsargātāks pret slimībām, tāpēc izvairieties no cilvēkiem ar saaukstēšanās pazīmēm. Šodien ēd veselīgi, lai stiprinātu savu veselību. Meklējiet iespēju papildus izkustēties: izvēlieties kāpnes, novietojiet auto tālāk no ieejas, dodieties pastaigā pārtraukumos. Izkustiniet savu prātu šodien, lasot kaut ko sarežģītu. Šodienas notikumiem nozīmīga loma būs oranžai krāsai.

Skorpions

Šodien jūs jūtaties emocionāli neaizsargāts, bet neļaujiet šodienas notikumiem izraisīt lielu sabrukumu. Neatbildiet proporcionāli tam, kas patiešām notiek jūsu apkārtnē. Dažas jaunākās ziņas draud izsist tevi no sliedēm. Parādiet šo neaizsargāto pusi partnerim un iegūstiet labumu no padziļinātām attiecībām.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru